190 Cykelholder Bil 4 Cykler Frisk

190 Cykelholder Bil 4 Cykler Frisk. Vippefunktion for nem adgang til bagagerum. Er meget kompakt og let i vægt i forhold til, at den har kapacitet til 4 cykler med en vægt på 15,5 kg.

Thule Trailway 4 Bike Hitch Vehicle Rack Steel

Sejest Thule Trailway 4 Bike Hitch Vehicle Rack Steel

Sikker og pålidelig cykelholder til transport af 4 cykler. Hvis du ikke har behov for en cykelholder med vippefunktion for adgang til bagagerummet, så er buzzybee det bedste valg på markedet. Kan bruges til jer, som bare skal på ferie. Vi har også et stort udvalg af cykelstativer fra thule, som du nemt kan montere. Cyklerne holdes stabilt og der er justerbare hjul holdere.

Har din bil anhængertræk, kan du vælge en cykelholder, som monteres på anhængertrækket.

Cyklerne holdes stabilt og der er justerbare hjul holdere. Buzzybee4 har både et simpelt. Husk, at den større vægt bag på bilen kan ændre bilens køreegenskaber mærkbart. Både til lange og korte ture. Vi forholder os også til, om din bil har anhængertræk eller ej, og du finder derfor både cykelholderen til anhængertræk og uden anhængertræk.

Thule Trailway 4 Bike Hitch Vehicle Rack Steel

04.11.2021 · cykelholder til op til 4 cykler; Vi forholder os også til, om din bil har anhængertræk eller ej, og du finder derfor både cykelholderen til anhængertræk og uden anhængertræk. Måske mangler du cykelholderen til 3 cykler, som skal med på næste cykeltur. Den er samtidig geometrisk kompakt, men passer alligevel til de fleste størrelser cykler. Cyklerne holdes stabilt og der er justerbare hjul holdere. Læs mere og se vores udvalg herunder. Passer til næsten alle anhængerkugler og alle cykler og hjulstørrelser bagagerummet forbliver altid tilgængelig med vippefunktionen. Vi har her samlet et stort udvalg af cykelholdere til anhængertræk. 26.07.2021 · undlad at overbelaste cykelholderen. 26.07.2021 · undlad at overbelaste cykelholderen.

Popular posts from this blog

125+ Logo Techno Gamerz Banner Gratis

Samling Fitness Drawing Healthy Lifestyle Poster Making Gratis